ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
​Μελέτη, Εγκατάσταση, Συντήρηση Ανελκυστήρων

image-172967-114846214.jpg?1468326136182
ΜΕΛΕΤΗ
Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του ανελκυστήρα σας, από την αρχή της κατασκευής του κτιρίου. Σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις με βάση την πολυετή εμπειρία μας στους ανελκυστήρες.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με βάση τα χαρακτηριστικά του ανελκυστήρα που χρειάζεστε, σας προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε τα υλικά που θα συνθέσουν έναν ασφαλή, αξιόπιστο και αποδοτικό ανελκυστήρα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και ιδιαιτερότητα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση κάθε είδους ανελκυστήρα:

- Προσώπων – Φορτίων
- Υδραυλικούς – Μηχανικούς με και χωρίς Μηχανοστάσιο (MRL)
- Ανελκυστήρες τροφίμων
- Εξωτερικούς ή με φρεάτιο
- Κυλιόμενες Κλίμακες
- Ράμπες, ανυψωτικά και αναβατόρια σκάλας ΑΜΕΑ
- Ψαλιδωτές πλατφόρμες
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η σωστή και σχολαστική συντήρηση κάθε ανελκυστήρα είναι μονόδρομος για την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του. Οι τεχνικοί μας συντηρούν καθημερινά δεκάδες ανελκυστήρες και φροντίζουν για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αποκαθιστούν ταχύτατα κάθε πρόβλημα που θα προκύψει και φροντίζουν να προλαμβάνουν και να εξαλείφουν κάθε πιθανή βλάβη. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και επιμορφώνονται, διαρκώς, για κάθε νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται στον τομέα μας.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική & Ευρωπαϊκή νομοθεσία, όλοι οι υπάρχοντες ανελκυστήρες πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές και να διαθέτουν πιστοποιημένα εξαρτήματα ασφαλείας. Υποδεικνύουμε και αντικαθιστούμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που θα κάνουν τον ανελκυστήρα σας ασφαλέστερο, σύγχρονο και αναβαθμισμένο αισθητικά. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρείες Ελέγχου & Πιστοποίησης, εκδίδουμε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης και ανανεώνουμε τις Άδειες Λειτουργίας κάθε ανελκυστήρα.